Film onder de sterren

In Rotselaar-Heikant, verscholen in het groen, staat een klein houten huisje genaamd “Ponderosa”. Wij vonden dat de ideal plek voor een film onder de sterren. Het was dan wel de laatste dag van de zomer, wij hielden nog even dat zomergevoel vast met een leuke film in open lucht, een gezellige babbel, een hapje en een drankje.

Film onder de sterren

‘De 31’ polst naar mening van de inwoner

26 maart 2024: Alle inwoners van Rotselaar krijgen in maart en april de kans om te vertellen wat ze fijn vinden aan wonen in Rotselaar en wat er beter kan. Het nummer ‘31’ staat voor de eerste cijfers van de postcodes van de 3 deelgemeenten: Rotselaar, Werchter en Wezemaal.

Lees meer

Burgers starten petitie voor referendum

25 april 2023: Een enthousiaste groep inwoners uit Rotselaar organiseert een petitie voor een referendum. Met die petitie vragen ze het gemeentebestuur om een referendum te organiseren rond gemeentelijke fusies. Zo krijgt elke inwoner vanaf 16 jaar de kans om zich uit te spreken met welke buurgemeenten Rotselaar fusiegesprekken moet opstarten. Of dat ze dat vooral niet moet doen.

Lees meer

Camera’s station Wezemaal zijn een feit

5 april 2023: De fietsdiefstallen aan het station van Wezemaal blijven werkelijk een plaag, anders bracht dit naar de gemeenteraad ... met succes !

Lees meer

Steenweg op Wezemaal van 70 naar 50 km/u

25 september 2023: na lang aandringen is het een feit, de gemeente verlaagde de snelheid op de Steenweg op Wezemaal...

Lees meer

DIY ontmoetingsbank

14 mei 2022: anders gelooft in mensen samenbrengen en organiseerde in dat kader een workshop: bouw je eigen ontmoetingsbank.

Lees meer

anders plant een boom ... of 1200

Belofte maakt schuld! We zetten onze stemmen om in bomen...

Lees meer

anders verrast bij verkiezingen

En als je nu eens niet op een politieke partij zou stemmen? 1.479 mensen deden dat. Hoera. En bedankt! Wat zijn we daar zo oprecht blij mee. Echt!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x